Team Audes Aps

Audes Aps er en virksomheder som tilbyder god service indenfor rengøringejendomsservice , vask & møntvaskeri, vinduespudsning og cykeludlejning. Audes Aps er konstant i udvikling og vi ekspanderer vores fortsat vores forretning.

Firmaet blev grundlagt tilbage i 2001 og siden har vi gennem 20 år samlet erfaring og ekspertise når det kommer til de produkter vi tilbyder. Efter at have arbejdet med forskellige kundesegmenter, både privat og erhverv, gennem 2 årtier har vi hos Audes Aps lært lidt af hvert omkring hvad det vil sige at give vores kunder god service og skabe gode relationer og et godt samarbejde.

For os er fleksibilitet og høj kvalitet de vigtigste faktorer, når vi betjener vores kunder, netop derfor har vi sammensat en vifte af ydelser, der kan kombineres efter ønske, så vi kan tilpasse vores ydelser til dine eller dit firmas individuelle behov.

Audes Aps tilbyder fire grundydelser:

  • Ejendomsservice.
  • Rengøring.
  • Vask.
  • Services.

Derudover har vi taget et standpunkt når det kommer til FN’s 17 verdensmål. Vi går ind for mere social ansvarlighed. Vi byder alle velkomne med åbne arme og går op i at udvise forståelse for det enkelte menneske og skabe gode faste rammer for vores medarbejdere.

Vores værdier er AnsvarlighedTroværdighed og Nærvær.

Vi vil fortsat kæmpe for at skabe et arbejdsmiljø, som kan rumme dem, som søger forståelse og tålmodighed. Dette går ikke udover kvaliteten af arbejdet, så længe man skaber en arbejdsplads, hvor folk har lyst til at komme og være.