Skip to main content

Hvem er vi?

Audes Aps er en virksomheder som tilbyder god service indenfor ejendomsservice/totalservice, vaskeri & møntvask, rengøring, reparation & serviceeftersyn og cykeludlejning.

Vi er i konstant udvikling og ekspanderer fortsat vores forretning.

Firmaet blev grundlagt tilbage i 2001af Jan Aude og siden har vi gennem 20 år samlet erfaring og ekspertise når det kommer til de produkter vi tilbyder.

Efter at have arbejdet med forskellige kundesegmenter – både privat og erhverv – gennem 2 årtier, har vi lært lidt af hvert omkring hvad det vil sige at give vores kunder god service, skabe gode relationer samt et godt samarbejde.

For os er fleksibilitet og høj kvalitet de vigtigste faktorer, når vi betjener vores kunder, netop derfor har vi sammensat en vifte af ydelser, der kan kombineres efter ønske, så det kan tilpasses dine eller dit firmas individuelle behov.

SOCIAL ANSVARLIGHED

Vi går ind for mere social ansvarlighed. Vi byder alle velkomne med åbne arme og går op i at udvise forståelse for det enkelte menneske og skabe gode faste rammer for vores medarbejdere.

Vores værdier er AnsvarlighedTroværdighed og Nærvær.

Vi vil fortsat kæmpe for at skabe et arbejdsmiljø, som kan rumme dem, som søger forståelse og tålmodighed. Dette går ikke udover kvaliteten af arbejdet, så længe man skaber en arbejdsplads, hvor folk har lyst til at komme og være.