Skip to main content

Hvem er vi?

Audes Aps tilbyder kvalitetsservice indenfor grønt vedligehold/anlæg, ejendomsservice, vaskeri & møntvask, rengøring, reparation & serviceeftersyn og cykeludlejning. Vi tilbyder også totalservice, hvor du får flere services med én samlet leverandøraftale.

Vi arbejder professionelt med vores virksomhed og er i konstant udvikling både som leverandør og som arbejdsplads. Det er vi sikre på, du kan mærke, når du handler med eller arbejder hos os.

Firmaet blev grundlagt i 2001 af Jan Aude og siden har vi samlet erfaring og ekspertise indenfor de services, vi tilbyder. Ejerskabet er også blevet udvidet, sådan at Steen Nielsen nu indgår i ejerkredsen på lige fod med Jan Aude.

Vi har arbejdet med private kunder og erhvervskunder gennem to årtier, og vi sætter en ære i at have langvarige relationer og altid sikre at opgaverne bliver løst med høj kvalitet og i med en god serviceoplevelse.

For os er fleksibilitet og høj kvalitet de vigtigste faktorer, når vi løser opgaver for vores kunder, og netop derfor har vi sammensat en vifte af ydelser, der kan kombineres efter ønske, så det kan tilpasses dine eller dit firmas individuelle behov.

VÆRDIER

Audes Aps bygger på værdierne

Ansvarlighed

  • Vi er ansvarlige overfor kolleger og samfund  i vores egen hverdag.​
  • Vi rådgiver kunderne i ansvarlighed ift. miljø.​
  • Vi tager vare på vores lokalområde gennem jobskabelse, inddragelse og støtte.​

Troværdighed

  • Det vi siger, er det vi gør.​
  • Vi holder vores aftaler og vi er ordentlige.​
  • Vi er dem, vi er.​

Nærvær

  • Vi møder kollegerne, kunderne og slutbrugerne som de er og hvor de er.

ESG – BÆREDYGTIGHED

Audes Aps har altid haft social ansvarlighed i sit DNA. Virksomheden er bygget op omkring rummelighed og hjælp til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

Vi har også altid haft en holdning til bedst mulig beskyttelse af vores miljø og hjulpet kunder til at tænke i nye baner mht. kemi.

Derudover har vi professionaliseret bestyrelsen for dels at sikre ‘orden i penalhuset’ og dels for at arbejde endnu mere dedikeret for en god drift på flere bundlinjer.

Derfor hilser vi ESG-fokus og -lovgivning velkommen!

Vi arbejder løbende på at gøre virksomheden bedre og mere hensigtsmæssig på alle tre parametre; Environment/miljø, Social/samfund og Governance/ledelse.

Vores virksomhed er endnu ikke omfattet af rapporteringskrav, men vi har valgt at udarbejde en ESG rapport alligevel. For at vise, vi tager ansvar. For at inspirere virksomheder til at gøre det samme, så vi samlet set flytter os mest muligt i retning af mere bæredygtig adfærd i erhvervslivet.

Vi er i gang med dokumentation af vores faktiske forhold de seneste år, så vi kan vælge mål og indsatsområder, hvor udbyttet er størst muligt.

Vi glæder os til at kunne udgive vores rapport, omend den i det første år bliver begrænset i omfang.